Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunțuri și Informări Publice

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

       Unitatea Administrativ Teritorială COMUNA MICEŞTI anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediulu de către  APM Argeş nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate şi nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă pentru proiectul Prima înfiinţare a reţelei publice de apă uzată, inclusiv staţie de epurare în satele Miceşti şi Purcăreni, comuna Miceşti, jud.Argeş ” propus a fi amplasat în comuna Miceşti, satul Miceşti şi satul Purcăreni, jud.Argeș.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arges din municipiul Pitesti, str. Egalitatii, nr.50A, în zilele de luni-vineri,  între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Arges.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *