Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunțuri și Informări Publice

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

COMUNA MICEŞTI, titularal proiectului „Construire centru de colectare deșeuri prin aport voluntar în comuna Micești, județul Argeș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, în cadrul precedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  „Construire centru de colectare deșeuri prin aport voluntar  în comuna Micești, județul Argeș”, propus a fi amplasat în comuna Micești, sat Purcăreni, punct „Zăvoi-Prundiș”, județul Argeș.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivelecare o fundamentează pot fi consultate la sediul APM  Arges, cu sediul în  municipiul Pitesti, str. Egalitatii, nr.50,  județul Argeș, în zilele de luni-vineri,  între orele 1000 – 1300,precum şi la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare  la sediul APM Argeș, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *