Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Anunțuri și Informări Publice

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

U.A.T.C. MICEȘTI titular al proiectului „Construire centrala fotovoltaica in comuna Micesti, judetul Arges” propus a fi amplasat în comuna Micești, satul Purcăreni, punct. Zăvoi-Prundiș, județul Argeș, anunță publicul interesat asupra asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș- nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul „CONSTRUIRE CENTRALA FOTOVOLTAICA IN COMUNA MICESTI, JUDETUL ARGES”, propus a fi amplasat în comuna Micești, satul Purcăreni, punct. Zăvoi-Prundiș, județul Argeș.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Argeș, str. Egalității, nr. 50, județul Argeș în zilele de luni -vineri , între orele 10-13, precum și la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeș, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *